Tømrer murer Brønshøj

Badeværelser til enhver smag

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, eller ønsker du dig et helt nyt? Rosenbyg ApS bygger og renoverer badeværelser med en kvalitetsbevidst og grundig tilgang. Vi udfører alt inden for VVS-arbejde – så løber vandhanen, driller toilettet, eller skal rørene udskiftes, giver vi også gerne en hjælpende hånd.

Funktion og design går hånd i hånd

Skal du have bygget et nyt badeværelse, er det vigtigt, at arbejdet udføres af kompetente fagfolk. På den måde kommer funktionaliteten – for eksempel monteringen af afløb og rør – og æstetikken til at spille godt sammen. Hos Rosenbyg ApS kan du med andre ord regne med et ordentligt stykke arbejde – som holder sig til aftalen. Dine behov er altid vores udgangspunkt. Det er din garanti for overensstemmelse mellem dine behov og det færdige resultat.

Større badeværelsesprojekter

Indgår dit badeværelsesprojekt som led i et større byggeprojekt, varetager vi gerne hele projektet. Vi har brede tømrer- og murerkompetencer og udfører total- og hovedentrepriser. Det betyder, at du med Rosenbyg ApS som samarbejdspartner er godt dækket ind uanset din opgaves størrelse og type.

Vi er klar til at høre fra dig

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os på 42 45 64 80 og få et uforpligtende tilbud på badeværelse. Vi arbejder bl.a. i Herlev, Rødovre, Brønshøj og resten af Storkøbenhavn.

 

Husk vi har stor erfaring med bl.a.:

 


Folkekirkens Nødhjælp logo
Ønskefonden Danmark logo